Kundansvarig – för ett starkare Norrland

Om jobbet

Nu finns möjlighet även för dig att hoppa på segertåget och bli en del av Professionals Nord!

Vill du vara med och stärka Norrland som region tillsammans med vårt energiska team? Vi söker nu fler Kundansvariga - ta med dig ditt fulla engagemang och grym energi så ska vi lära dig allt vi kan!

Information om tjänsten

Professionals Nord fokuserar på tjänstemannasektorn och som Kundansvarig kommer du arbeta med både små och stora företag i regionen. Du kommer inledningsvis arbeta i nära samarbete med en rutinerade säljare och med en introduktionsplan som är skräddarsydd för just dig.

Vi kommer på sikt att öppna i Skellefteå så har du anknytning dit och planer på att flytta hem så är du mer än välkommen att söka jobbet för att redan nu kunna börja bearbeta den marknaden inför eventuell etablering!

Sky is the limit!

Arbetsuppgifter

Som Kundansvarig arbetar du med att skapa långsiktiga kundrelationer inom B2B, en av de tuffaste men absolut roligaste utmaningarna du kan åta dig! Till våra samarbetspartners kommer du att sälja personaluthyrning på hel- och deltid. Det som förväntas av dig i rollen är hög aktivitet ute hos våra kunder och ett gott samarbete med konsultchefer internt på kontoren, för att kunna leverera rätt personal till våra kunder.

Tillsammans ska vi bygga Norrlands starkaste säljstyrka!

Vi söker dig som
  • Har en enorm tilltro till dig själv & den största vinnarskallen
  • Har B körkort
  • Pratar svenska flytande då våra kundkontakter kräver detta
  • Meriterande med erfarenhet inom B2B
För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang, effektivitet och vilja att utvecklas från dag ett. Det kommer att krävas hårt arbete, uthållighet och ett enormt driv för att bli framgångsrik i rollen. Under tiden vi alla svettas och arbetar hårt planerar vi att ha riktigt roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!

Start: 9/1 2017
Omfattning: Heltid
Lön: Grundlön + provision
Stad: Umeå
Övriga förmåner: Kollektivavtal, sex veckors semester, flexibla arbetstider, iPhone & fritt abonnemang, betalda kundluncher, friskvårdstimme och bidrag, företagsresor (i år var vi till Barcelona), tillgång till poolbil, möjlighet till tjänstebil och mycket mer.

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att skapa en profil på vår hemsida och ladda upp ditt CV och personligt brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mattias Matsson.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Hos Professionals Nord är din karriär det viktigaste. Vi arbetar med att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland!

Vi ser framemot att vara en del av ditt nästa steg i din karriär här hemma i Norrland.