Säljare Kundanskaffare Skellefteå

Om jobbet

Är du student eller vill jobba extra som kundanskaffare?
Tjänsten innebär att du på kvällstid jobbar kring utvalda områden och tar intresseanmälningar på fönsterbyten. Som person är du social, trevlig och strukturerad. B-körkort är ett krav, vi tillhandahåller företagsbil de kvällar du jobbar.

Låter detta intressant? Kontakta oss så snart som möjligt, tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person.

Kontakta:

Arne Grönlund 076-7784342 arne.gronlund@mockfjards.se

Erik Lindmark 070-5506450 erik.lindmark@mockfjards.se
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Arne Grönlund, 076-7784342

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Mockfjärds - ett familjeföretag från Dalarna


Mockfjärds är i grunden ett familjeföretag från Mockfjärd i hjärtat av Dalarna där husbyggande och hantverkstradition varit en del av samhället sedan århundraden. Våra produkter är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara av tuffa klimat- och miljökrav.

Vi arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök.

Sedan vi grundades 1997 har vi vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

Trots vår storlek och att vi är en del av ett multinationellt företag slår vi vakt om att fortsätta vara familjeföretaget från Mockfjärd i Dalarna. Att tänka som det lilla företaget tror vi nämligen är vår största styrka.

Mockfjärds ägs av Dovista som är enheten för fasadfönster i danska VKR-gruppen med en årlig omsättning om ca 21 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Hörsholm utanför Köpenhamn. VKR-Gruppen har idag omkring 14 900 medarbetare i mer än 40 länder och äger företag som VELUX, VELFAC och WindowMaster.

Våra ledord är Engagemang, Trygghet och Långsiktighet.
Vår drivkraft är att vi ska vara det självklara valet för alla fönsterbytare.
Missionen att alla ska rekommendera oss.