Kontorsassistent till White Arkitekter

Om jobbet

Är du en kreativ problemlösare med god struktur? Vi söker en kontorsassistent till White Arkitekter, du kommer erbjudas en varierande vardag med goda utvecklingsmöjligheter. Urvalet sker löpande så var snabb in med din ansökan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för White Arkitekter AB:s räkning en kontorsassistent. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

White Arkitekter sitter i moderna lokaler nära Arkitekthögskolan vid älven i Umeå. De är i dagsläget drygt 20 medarbetare på kontoret. Tjänsten är på mellan 75 % - 100 %, beroende på erfarenheten och tidigare kunskap hos kandidaten.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent kommer du att ha en bred roll som innefattar en rad varierande kontorssysslor. Du kommer att ta emot besökare samt ansvara över bland annat nycklar och kontorets IT-utrustning. Vidare så hanterar du posten samt beställning och mottagning av varor och kontorsmaterial.

Utöver det kommer du att arrangera luncher, kvällsevent och andra liknande kontorsgemensamma aktiviteter. Viss personaladministration kan även bli aktuellt - såsom assistera vid rekrytering och anställning.

För rätt person finns dessutom möjligheten att ansvara över White Arkitekters försäljningsmaterial vad gäller utseende och utformning samt ansvara över intranätet. Det kan även bli aktuellt att du får utföra ekonomiuppföljning i specifika uppdrag.

Vi söker dig som

Har god vana av Excel och Word samt talar flytande svenska och engelska då det krävs i kommunikationen med medarbetare och kunder. Då du kommer att hantera IT-utrustning ser vi att du är tekniskt lagd.

Det är meriterande om du har kunskap av InDesign eller motsvarande program inom grafisk design, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du har en positiv inställning och gillar att arbeta problemlösande. Med grund i arbetsuppgifternas karaktär är du strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Vi ser även att du arbetar efter egen drivkraft och är initiativrik.

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

White jobbar vitalt. Det betyder att de lyckas plocka ut allt som är bra ur sin sextioåriga historia och värdera det varje dag när de skapar lösningar för en generation som inte ens finns ännu. En rik bakgrund med unika erfarenheter är ovärderligt i jobbet att se framåt.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.