Kock / restaurangchef till fjällvärlden i Borgafjäll!

Om jobbet

Hej och välkommen till oss på Borgafjäll Snowcamp.

Nya ägare söker nya medarbetare.
Sedan 1år tillbaka har vi som nya ägare drivit och förvaltat anläggningen Borgafjäll Snowcamp.
Långt upp i fjällvärlden, där vägen slutar hittar du underbara Borgafjäll och oss som brinner för att ge våra gäster en så skön vistelse som möjligt.

Inom vårt affärsområde ingår en större vinterby med stuguthyrning, husvagnar drivmedelsanläggning, Pizzeria och restaurang med plats för c:a 150st gäster.

Efter ett bra år, med betydligt fler gäster än förväntat söker vi nu ytterligare resurser i form av kock/restaurangchef. Du kommer att jobba i samråd med bla en av våra delägare som alltid finns på plats och är tillgänglig. Vi vill att du i din nya roll, hjälper till och utvecklar oss ytterligare vad gäller köket och pizzerian. Då vi idag har mycket nöjda gäster, så vill vi spinna vidare på konceptet vad gäller att förfina och utvecklas. Jobbet är på heltid och vi förväntar oss att du brinner för att med fria händer och i samråd med oss komma med förslag på hur vi kan bli ännu bättre, ge ännu bättre service, planera och strukturera för att hitta de effektivaste sätten att driva en restaurang. Självklart vill vi att det skall vara en utmaning för dig då vi av erfarenhet vet att utvecklas du, så utvecklas också vi som företag. I ditt team ingår c:a 4-10 kollegor.
Maten vi serverar är allt ifrån olika temakvällar, buffe till lunch med en tradition inom husmanskost.

Vi har öppet året runt där helger och lov samt högtider är de tillfällen då vi har som flest gäster vilket ställer stora krav på planering och struktur.

Vi söker dig som är bered att satsa på något nytt i livet, flytta är ett krav, men vi hjälper till med boende (rum i stuga med delat kök) tills du hittar något mer permanent. Vi utgår såklart ifrån att du älskar naturen, fjällen, skoter och skidåkning, vandring, fiske och jakt samt har ett brinnande intresse för de lokala råvaror som finns precis utanför dig.

Vi ser gärna att du kan börja redan i december då jul och nyår står för dörren.

Vi och dina kollegor ser fram mot din ansökan.

Välkommen till oss på Borgafjäll Snowcamp!

För mer information: ring oss gärna på 0709814319
Jobbfakta
Ort
Dorotea
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Chef & Ledning
Kontakt

Ring Kundservice StepStoneBlocketJobb, 0709814319

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget