IT-Support till växande företag

SystemetIT AB · Data & IT · 4 juni

Om jobbet

Vi på SystemetIT växer och letar nu efter IT-kunnig personal. Vi är verksamma inom de flesta områden som tex Webb, systemutveckling, projektplanering, systemkonsulter, IT-tekniker, UNIX-specialister, helpdesk och mycket mer.

Just nu behöver vi en tjej/kille som brinner för it-teknik och att hjälpa andra. Du skall ge teknisk support med hjälp av telefon och förstklassiga övervakningsverktyg. Vi tror att du är mellan 20 och 25 år och på lite sikt vill utvecklas vidare. Vi vill att du jobbat åtminstone 3 år med teknisk support, då du behöver komma in i arbetet på kort tid.

Du kommer jobba på vårt kontor i Stockholm, och precis som oss älskar du teknik, innovation och nöjda kunder. I övrigt finns vi etablerade i Sundsvall och har kunder över hela landet.

Vi erbjuder rätt personer ett utvecklande arbete med bra lön och andra förmåner. Hör av dig med din ansökan så vi får möjlighet att berätta mer om oss och vad vi kan erbjuda just dig.
Välkommen in i gänget!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 juni

Om företaget

Systemetit är ett bolag som bla arbetar med systemdrift. Vi tar hand om våra kunders viktiga applikationer, webbsidor, serverpark, e-post, antivirus, backup ända ner till enskilda arbetsstationer. Vi arbetar med Linux, OSX och Windows. Vår utrustning finns placerad i vår egna hall och våra kunder kommer bla från 500-listan, exploderande startups och mindre bolag som bara vill att det ska fungera med bra leverantörskontakt.