Junior systemutvecklare sökes till välkänt IT-företag

Om jobbet

Information om uppdraget

Just nu söker vi på StudentConsulting Umeå en junior systemutvecklare till en av våra kunder! Vi söker dig som har dokumenterade kunskaper inom Java och C.
Är du utbildad systemutvecklare och drivs av ett utmanande och utvecklande arbete? Har du såväl kunskap som viss erfarenhet av att arbeta med systemutvekling i Java och C? Då kan det här vara tjänsten för dig! Tillsammans med medarbetare världen över kommer du arbeta med fokus på produktutveckling och testning av mjukvara enligt agila metoder. Arbetet sker därmed i nära anslutning till företagets kunder vilket betyder att du i många fall kommer ha en konsultativ roll. Företaget är en stor och innovativ IT-leverantör i Umeå som nu utökar sin verksamhet.

Arbetstiderna är förlagda under kontorstid och tjänsten är på heltid och tillsvidare med start så snart vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst har du som söker en högskole-/universitetsutbildning inom datavetenskap/teknisk datavetenskap med inriktning mot programmering eller motsvarande. Utbildningen har gett dig en fördjupad kunskap inom:
  • Java
  • C
Utöver detta är det även meriterande om du har erfarenhet samt intresse inom följande områden:
  • Agila Metoder
  • Konsultativtarbete
  • C++
  • C#
Personliga egenskaper som vi söker för detta uppdrag är framförallt noggrannhet och lyhördhet. Utöver detta är du ansvarstagande och blir snabbt självgående i dina arbetsuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande så om du tycker att denna tjänst låter intressant, sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!