Extrajobb som försäkringshandläggare under studietiden!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb? Till vår kund Trygg-Hansa i Umeå söker vi nu dig som vill jobba som skadereglerare.
Trygg-Hansa är ett av Sveriges största försäkringsbolag som erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare, exempelvis bilförsäkring, andra fordonsförsäkringar, hemförsäkring, gravidförsäkring samt sjuk- och olycksfallsförsäkring.
Trygg-Hansa är ett helägt dotterbolag till danska Codan och ingår i den internationella försäkringskoncernen RSA. För mer information om Trygg-Hansa och deras försäkringar: www.trygghansa.se. Följ dem även på Facebook: www.facebook.com/trygghansa

I arbetet som skadereglerare kommer du ha kontakt med Trygg-Hansas kunder för att fastställa och reglera ersättning i enlighet med försäkringsvillkoren. Skadorna som du reglerar kommer främst in via telefon men ärenden kommer även in via mail och kan vara av varierande svårighetsgrad.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på StudentConsulting och hyrs ut till Trygg-Hansa. Till denna tjänst krävs att du är student på minst 50 %. Arbetet sker på dagtid mellan 8-17. Vi ser långsiktigt på detta uppdrag så vi vill helst att du har minst två eller tre år kvar av dina studier. Tillsättning sker under november-december.

Kunskaper för uppdraget

Erfarenhet från skadereglering eller liknande arbetsuppgifter är givetvis ett plus men inget krav, vi ser dock att du har minst tre års arbetslivserfarenhet. Du sätter ett stort värde på goda kundrelationer och ser en hög servicenivå som en självklarhet i ditt arbete. Du har ett naturligt sätt att möta människor på, då med empati, lyhördhet och respekt. Ge gärna exempel på detta i din ansökan.

Du har en analytisk förmåga och kan fatta snabba, välgrundade beslut - alltid med kunden i fokus. Du har en positiv attityd, är engagerad med hög självkänsla och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team och med varierande arbetsuppgifter. Du drivs och motiveras av att arbeta mot uppställda mål i ett högt tempo, där du är stresstålig, strukturerad och driven. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket samt god datavana.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!