Jobba extra som nattreceptionist!

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi dig som vill jobba som nattreceptionist åt vår kund i centrala Umeå. Företaget är ett välkänt hotell beläget med cykelavstånd till centrum, universitetet och sjukhuset.
Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att möta hotellets kunder vid in och ut checkning. Du kommer utföra enklare bokningar i hotellsystemet samt viss administration. Även städning av allmänna utrymmen samt frukostförberedelser ingår.

För detta uppdrag krävs att du som söker är studerande, eller har ett annat deltidsjobb på minst 50 % och vill utöka dina timmar. Arbetstiderna är förlagda främst måndag till torsdag mellan 20:30-06:30 alternativt 22:00-07:00. Omfattningen på uppdraget kommer vara ca 1-2 pass i veckan. Tjänsten innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till kunden.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med service och innehar körkort. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet som receptionist. Du skall även ha god datavana då arbetsuppgifterna innefattar bokning och administration i hotellsystemet.

Som person är du som söker:
  • Serviceinriktad
  • Flexibel
  • Problemlösare
  • Stresstålig
Låter detta som något för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tillsättning av tjänsten förväntas ske så snart vi hittat rätt kandidat.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!