Jobba extra som C-chaufför!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du C-körkort och är student eller har annat arbete på minst 50%? Är du flexibel och gillar att arbeta fysiskt? Då har vi tjänsten för dig!
StudentConsulting söker nu för kunds räkning en C-chaufför till en flyttfirma i Umeå. Arbetsuppgifterna innebär att köra lastbil och hjälpa till med flyttuppdrag för större organisationer och leveranser. Arbetet är förlagt måndag till fredag under dagtid. Omfattningen kommer att variera utifrån kundens behov vilket gör att antalet pass kan variera. Då vi ser långsiktigt på tjänsten är det en fördel om du har minst 1,5 år kvar på studierna.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute hos vår kund. Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidater.

Kunskaper för uppdraget

Du är positiv och engagerad och inte rädd för att ta i då tjänsten är fysisk krävande och tunga lyft förekommer. Vidare krävs det att du är social och utåtriktad mot kunderna. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Det också viktigt att du är effektiv och klarar av att arbeta under hög arbetsbelastning. Liknande erfarenheter är meriterande, men inget krav. Vidare så är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. C-körkort är ett krav. För att uppnå jämn könsfördelning ser vi positivt på kvinnliga sökanden. Är du den vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!