IT-projektledare till Knowit i Umeå

Knowit · Data & IT · 8 jan

Om jobbet

Drömmer du om att kontinuerligt utvecklas i ditt arbete? Vill du jobba och utvecklas tillsammans med duktiga experter inom området? Nu söker Knowit dig som brinner för projektledning och har många lyckade projekt i bagaget. Vi är ett dynamiskt, roligt och inspirerande företag med högt i tak och stor laganda. Vi växer och söker fler talanger till vårt team med härliga kollegor. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Som projektledare leder du projekt från start till slut. Du är lyhörd för kundens krav och synpunkter och driver dina projekt effektivt och framgångsrikt hela vägen i mål. Du ansvara för budget, tidsplan och målstyrning. Meriterande är om du har branscherfarenhet från olika sektorer och gärna erfarenhet av att leda systemutvecklingsprojekt enligt Scrum. Det bästa du vet är att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya teknologier och verksamheter. Självklart har du en stark ansvarskänsla med förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ. Du kommer som projektledare att arbeta med kunder inom olika branscher och verksamheter.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har akademisk examen och minst fem års erfarenhet av projektledning. Du känner dig trygg i rollen som projektledare och är van att samarbeta för att nå den bästa lösningen. Du stimuleras av utmaningar som ställer krav på din erfarenhet och kreativa förmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller certifieringar i SCRUM, ITIL, PRINCE2, PMI eller IPMA. Som person är du entreprenörsmässig, kreativ, konsultativ och social. Du har kunden i fokus och strävar efter att hitta nya lösningar. Rollen kräver goda kommunikationsegenskaper och är ansvarstagande. Du har förmåga att hantera många arbetsuppgifter och du gillar utmaningar. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Förmåner

Umeåkontoret består av ett härligt gäng konsulter som tillsammans besitter mycket kompetens och expertis inom IT.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Knowit AB är ett börsnoterat konsultbolag med cirka 1 850 anställda. Företaget finns på ett tjugotal orter i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Estland.
Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Vår affärsidé är att bidrar till framgång genom att i nära samarbete med våra kunder kombinera det stora företagets styrka med det lilla företagets själ och den enskilda konsultens engagemang.