Installationsledare

NCC · Teknik & Ingenjör · 6 nov

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid - beyond construction.

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens. Vi har många spännande projekt framför oss, vi bygger och utvecklar ett stort antal bostader och hus i hela Norrland Vi producerar många installationsmässigt spännande och utmanande projekt som ställer höga krav på installationsledarens kompetens, drivkraft och innovativa förmåga. Därför söker vi dig som tillsammans med oss vill utveckla byggandet i Västerbotten under många år framöver. Följ med på vår spännande resa!

Här är dina nya utmaningar
I rollen som installationsledare hos oss leder och arbetar du tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i byggprojekten. Du bidrar med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, anbudsingenjörer, inköpare och övrig organisation. Du tar du en aktiv del tidigt i anbuds- och systemskedet, du stöttar under projektering samt i själva produktionen och finns med ända fram till överlämnandet till vår kund. Som installationsledare är du nyfiken och innovativ, egenskaper du använder för att hitta de bästa tekniska och mest ekonomiska lösningarna för projektet och vår kund.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du har en bakgrund från entreprenad- eller konsultbranschen främst med erfarenhet av VVS-installationer, erfarenhet inom styr och el är meriterande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med att ta fram systemförslag, skisser och kortfattade beskrivningar samt kalkyler och anbud. Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska på ett sätt som personer omkring dig på olika nivåer förstår och uppskattar. Du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, du är flexibel och trivs också med att arbeta i team. Att skapa goda kontakter såväl internt på NCC som externt är en framgångsfaktor hos dig. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta. Varmt välkommen!

Ytterligare information
En anställning hos oss innebär att du primärt kommer att arbeta med projekt i Umeå, Skellefteå och Örnsköldsviksområdet.

Kom och väx!
Skicka ditt CV till oss och komplettera gärna med en ansökan där du berättar kort för oss om de delar i annonsen som du tidigare arbetat med och varför du vill arbeta hos oss. Gör det så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2016-11-06. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Specialistchef Jennie Åberg, telefon 070-300 35 58.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.