Inköpschef till Umia

Om jobbet

Här är möjligheten för dig att bli en del av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Umias räkning en inköpschef. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Umia i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Umia har sitt kontor på Umestan och för denna tjänst blir anställningen i moderbolaget varpå du blir en del av koncernledningen.

Arbetsuppgifter

Som inköpschef kommer du att fungera som en högra hand till koncernen och samordna inköp och avtal med samarbetspartners. Du kommer självständigt skapa samarbetsavtal som presenteras för ledningen inför tecknande. Utöver det är följande ett axplock av arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
  • Teckna avtal inom givna budgetramar
  • Leda utvecklingen av organisationens malldokument, standardavtal och andra inköpsverktyg
  • Säkerställa funktionaliteten i inköpssystem i samverkan med IT-samordnare
  • Informera organisationen om gällande avtal och inköpsrutiner
  • Deltaga i utvecklingen av köpspecifikationer för utrustning, produkter och tjänster
  • Fungera som stöd till ledare inom koncernen för att lösa dispyter och motkrav med och mot leverantörer
  • Söka leverantörer av material, utrustning, tjänster etc. och utvärdera dem för att fastställa leveransförmåga och leveransvillkor
  • Representera företaget i avtalsförhandlingar
  • Utfärdande av leveranspolicyer, leverantörshandböcker etc.
Vi söker dig som

är högskoleutbildad inom relevant område och har erfarenhet av inköp. Vi ser även att du har förhandlingsvana från tidigare arbete och kommunicerar flytande i svenska och engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du är samordnande och organiserande i ditt sätt att vara och du tar dig an arbetsuppgifter med prestigelöshet. Vi ser att du utför och slutför dina åtaganden med driftighet och fokus, samt är lätt att samarbeta med då du kommer att arbeta nära kollegor och ledning.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. De finns med lokalägda dotterbolag i Umeå, Luleå, Skellefteå, Uppsala, Stockholm och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger deras breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. De tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.