Handledare/Matchare

Lernia · Administration · 22 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Lernia söker Dig som har ett starkt engagemang och vill arbeta med människor i förändring.

Arbetet innebär att matcha och stödja individer ut i egenförsörjning. Du kommer att jobba (med människor) både enskilt och i grupp genom individuella samtal, workshops och företagsbesök .
Företagskontakter är en viktig del i matchningen ut mot arbete vilket innebär att det är en fördel om du har ett brett kontaktnät. Arbetet innebär även administration.

Formell kompetens

Alternativ 1:
Högskolepoäng 80 hp samt arbetslivserfarenhet inom beteendevetenskapliga områden minst 2 år på heltid.
Alternativ 2:
1 år eftergymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet inom beteendevetenskapliga områden minst 3 år på heltid.

Personliga egenskaper

Vi vill att du har stor energi och arbetsglädje och vill arbeta med människor från olika samhällsskikt och kulturer. Det är viktigt att du har förmåga att hitta individers drivkrafter och verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas komma i egenförsörjning. Du ska se möjligheter, vara flexibel och tycka om att arbeta i team. Vi ser att du ansvarstagande och kan jobba självständigt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att stödja människor ut i arbete och/eller har arbetat med människor i förändring, har du ytterligare ett språk så är det ett plus.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Provanställning på deltid eller heltid med placering i Skellefteå.

Tillträdesdag

Snarast.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Ulrika Welin-Dahlström
Ulrika.welin-dahlstrom@lernia.se, 070-384 71 16

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Besök gärna www.lernia.se