Grundlärare F-6, Lejonströmsskolan

Om jobbet

Du kommer under detta läsår att ingå i åk 4:s arbetslag. Du kommer att ansvara för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad pedagogisk verksamhet enligt gällande styrdokument. Du kommer att ha mentoransvar. I dina arbetsuppgifter ingår även att planera och genomföra utvecklingssamtal, utvecklingsplaner, omdömen med elever och deras föräldrar samt vid behov upprätta och följa åtgärdsprogram. När det behövs ansvara för kontakter med eventuella stödfunktioner kring barn och familj.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-6. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i matematik, svenska, engelska so, no. Hörsel och teckenkunskaper är meriterande. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och har grundläggande IT-kunskaper. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag, du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Du är flexibel, ansvarstagande och ser möjligheter och lösningar i olika situationer. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Uppvisa då en kvittens från Skolverket. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter - en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna - för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur - bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Ulrika Widerlund, 0910-73 50 00

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

Sjungande dalens skola är belägen väster om stadskärnan. Skolan är idag mötesplats för ca 300 elever och cirka 60 vuxna, med fritidshemsverksamhet, förskoleklasser, grundskola åk1-5, grundsärskola samt hörselverksamhet. Åk 4-5 med tillhörande fritidshem samt grundsärskolan är placerade på nya Lejonströmsskolan ca 1 kilometer väster om stadskärnan, där du kommer att tjänstgöra under detta läsår. Vi har ett inkluderande förhållningssätt vilket innebär att vi ser människor som unika med olika tillgångar och skapar en verksamhet som är tillgänglig för alla. Vi arbetar för att forma lärandemiljöer där varje individ får ett meningsfullt utbyte och deltar aktivt i det gemensamma och gemensamhetsskapande.