Grafisk designer till Microprop

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Gillar du struktur och ordning? Då är tjänsten som grafisk designer hos Microprop något för dig!

Om tjänstenet
I din roll som Grafisk designer kommer du att arbeta med grafisk design, kommunikation och publiceringar. Du kommer att lyfta in färdig text och bild i InDesign, redigera dem och sedan publicera dessa. Microprop har en arbetsmiljö med högt i tak där tydlighet och ärlighet värderas högt. Dina arbetsverktyg kommer att vara Illustrator, Photoshop, InDesign och Officepaketet.

Om dig
Vi söker dig som har, eller går just nu, en utbildning på högskolenivå inom medieproduktion, kommunikationsvetenskap, digital produktion eller motsvarande. Din tidigare erfarenhet av arbete med Illustrator, Photoshop och InDesign ger dig en insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du tidigare ritat i CAD och använt dig av program som använder XML-databaser. Det här är ett jobb för dig som är strukturerad, ödmjuk och som har ett högt driv.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet av liknande arbete.
  • struktur och ordning
  • att du är en doer
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Grafisk designer är ett konsultuppdrag med tillsättning i januari 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Microprop. Är du student finns möjlighet till deltidsarbete tills dess att du slutfört din utbildning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via knappen Ansök till höger. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jeanette Herau på jeanette.herau@adecco.se eller 072-741 16 16.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jeanette Herau, 072-7411616

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.