Gillar du snö och vinter? Fler studenter som underhållstekniker till tågvagnar

Om jobbet

Du gillar vinter och har myror i brallan när du suttit för länge på föreläsning!? Bra! Då kommer du att trivas med att jobba extra som underhållstekniker för tågvagnar i vinter. Jobbet innebär att du tillsammans med fem andra kollegor hackar is och sopar ut snö ur tågvagnar som anlänt till godsbanan på industriområdet Västerslätt. Se till att få in extra pengar till att krydda studentlivet och få motion på köpet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning tre studenter som ska tömma tågvagnar på snö och is i vinter. Ett perfekt extrajobb för dig som gillar att vara utomhus och vill tjäna bra med pengar. Vi har redan anställt fem personer och eftersom det har kommit så mycket snö så behöver vi ytterligare tre personer!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker för tågvagnar kommer du arbeta med hacka bort is och sopa bort snö från tågvagnar inne på banan. Du kommer att underhålla inkommande tågvagnar från olika delar av Sverige och under färden hit från t.ex. Göteborg kan det ha samlats snö och is på/i vagnen. Tåget står still ute på godsbanan och där rengör man tåget. Även under tåget, alltså ytan mellan hjulen och godset, kommer behöva tas bort från is och snö. Ni kommer att jobba 3-5 personer per tillfälle och befintlig personal finns på plats som stöd. Vår kund kommer att tillhandahålla arbetskläder och skor till dig.

Tjänsten passar dig som gillar ett fysiskt arbete och tycker om att vara utomhus.

Vi söker dig som
  • Är student och har minst 1,5-2 år kvar på dina högskole- eller universitetsstudier
  • Talar svenska flytande så att du kan tillgodogöra dig instruktioner och säkerhetsinformation på bästa sätt
Det är meriterande om du
  • Arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med kroppsligt arbete
  • Har C-körkort
Som person är du flexibel och ställer upp när du behövs, eftersom arbetsbelastningen kommer att variera beroende på hur mycket det snöar. Jobbet är fysiskt tungt så det krävs att du är i god fysisk form och gillar med att arbeta med kroppen. Vidare tar du eget ansvar för att se till att arbetet blir utfört i tid och att du hjälper andra för att ni ska hinna bli klar.

Övrig information
  • Start: November
  • Omfattning: Extrajobb ca 10h/v , dagtid mellan 07:00- 15:00, tiden varierar beroende på vädret
  • Placering: Umeå, på Västerslätts industriområde
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 feb

Om företaget

Vi håller kunden hemlig tills du kommer på intervju :)