Geotekniker till Sweco i Umeå

Om jobbet

Sweco är en av Sveriges ledande geoteknikkonsultbolag och söker nu förstärkning i ytterligare en junior geotekniker. Har du en relevant utbildning eller kanske arbetslivserfarenhet inom området och vill fortsätta din utveckling så har du nu möjligheten tillsammans med Sweco.

Information om uppdraget

För direkt rekrytering till Sweco i Umeå söker vi nu en junior geotekniker.

Sweco är en av Sveriges ledande geoteknikkonsultbolag. Vi växer snabbt och idag är vi drygt 200 medarbetare inom teknikområdet geoteknik och bergteknik över hela landet. Våra kompetensområden är bland annat geoteknisk handläggning, beräkningar, modellering, bergteknik, geofysik, geologi/hydrogeologi, fältundersökningar, redovisning mm.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. På Sweco kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra hösta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Urval och intervjuer sker löpande.

De här rekryteringsprocesserna hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

I rollen som geotekniker kommer du att arbeta i uppdragsgrupper av varierande storlek, där vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco. Att få möjlighet att arbeta nära andra kompetenser är mycket lärorikt, men det ställer också krav på dig att du är nyfiken och lyhörd samt gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet.

Vi arbetar med utredning, beräkning och projektering inom kommunal-, hamn-, industri- och infrastrukturuppdrag. Som geotekniker har du också möjlighet till utlandsuppdrag.

Vi söker dig som
  • Har en relevant utbildning i grunden med kurser inom geoteknik
  • Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet
Som person är du kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad i ditt angreppssätt. Du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines. Du är van att ta ansvar för din uppgift på ett självständigt sätt och driva dina processer vidare samtidigt som du arbetar bra med andra människor. Vidare talar och skriver du svenska och engelska för att underlätta kommunikationen internt och externt.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan och se till att uppdatera ditt CV och personliga brev med relevant information. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på joakim.soderstrom@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Umeå

KONTAKT: Joakim Söderström, 072-222 04 57

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK (proforma 2015). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök sweco.se