Framtidens systemutvecklare till StudentConsulting

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi er som nyligen tagit eller som inom en snar framtid kommer ta er examen inom systemutveckling till vår kund i Umeå! Kunden är ett av Umeås och Nordens största IT-företag och söker nu förstärkning till ett av sina team.
Vi söker er som har dokumenterade kunskaper inom Java och C och som är redo att ta steget ut i arbetslivet efter avslutad utbildning.

Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket betyder att du anställs av oss på StudentConsulting och blir sedan uthyrd till vår kund. Kundföretaget arbetar globalt och i rollen som systemutvecklare kommer du arbeta tilllsammans med kollegor och kunder världen över. Ditt främsta fokus kommer ligga på produktutveckling och testing av mjukvara enligt agila metoder

Arbetstiderna är förlagda under kontorstid och tjänsten är på heltid, tillsvidare med start så snart vi hittat rätt kandidater.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst har du som söker en högskole-/universitetsutbildning inom datavetenskap/teknisk datavetenskap med inriktning mot programmering eller motsvarande. Utbildningen har gett dig en fördjupad kunskap inom:
  • Java
  • C
Utöver detta är det även meriterande om du har erfarenhet samt intresse inom följande områden:
  • Agila Metoder
  • Konsultativt arbete
  • C++
  • C#
Personliga egenskaper som vi söker för detta uppdrag är framförallt noggrannhet och lyhördhet. Utöver detta är du ansvarstagande och blir snabbt självgående i dina arbetsuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande så om du tycker att denna tjänst låter intressant, sök redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!