Försteman logistik

Lernia · Bygg & Hantverk · 14 dec

Om jobbet

Om företaget

Derome Plusshus producerar bostadshus i trä med modern och rationell volymbyggnadsteknik. Genom en hög prefabriceringsgrad kan företaget erbjuda flexibla och kostnadseffektiva lösningar till professionella beställare i Sverige och Norge. Erbjudandet omfattar koncept för småhusbebyggelse som radhus, kedjehus och fristående villor, och även flerfamiljshus och olika förtätningsprojekt.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en försteman för ett uthyrningsuppdrag till logistikgruppen på Derome Plusshus i Renholmen. Arbetsuppgifterna är att ansvara för att leda och fördela arbetet i gruppen samtidigt som du själv jobbar operativt. Logistikgruppen ansvarar för att det dagliga flödet löper på enligt produktionsplanen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: Godsmottagning, lagerhållning, utlastning av planelement och moduler, inventering och inköp av förbrukningsartiklar och maskiner.

Formell kompetens

Körkort B och tillgång till bil
Truckkort och Hjullastare
Goda kunskaper i Office-paketet
Erfarenhet från att jobba i affärssystem, meriterande med erfarenhet av Monitor.
Meriterande med erfarenhet från lagerarbete och operativt inköpsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker en naturlig ledare som visar vägen genom sitt eget agerande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att leda andra i olika situationer men det är inget krav. För att passa in i rollen måste du även vara organiserad, flexibel, stresstålig och lösningsorienterad. Vi tror även att du är en person som sprider positiv energi omkring dig och är duktig på att få andra med dig. Vi kommer i denna rekrytering lägga stort vikt vid de personliga egenskaperna.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Skellefteå. För rätt person kan det senare leda till anställning hos kunden.

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

Information

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Zandelie Hällgren, 0722541753

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.