Förrådsarbetare

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Lernia söker nu förrådsarbetare till uppdrag hos kund. Dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att vara godsmottagning, klädhantering och reservdelshantering. Det krävs stresstålighet, noggrannhet samt effektivitet i detta arbete och det är högt meriterande om man sedan tidigare har erfarenhet av lager och logistik. För rätt person erbjuds omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch med stora utvecklingsmöjligheter.

Formell kompetens

Fullständig gymnasieutbildning
B-körkort
Truckkort A+B
Goda allmänna IT kunskaper

Meriterande: SSG entré, Traverskort & ADR

Din bakgrund

Vi lägger vikt vid dina tidigare erfarenheter och söker dig som har hög servicekänsla, är effektiv samt har erfarenhet från logistik samt materialhantering. Du bör vara stresstålig och trivas när arbetstempot är högt. Vi ser att du som söker denna tjänst trivs att arbeta både självständigt och i grupp samt är flexibel kring arbetstider vid hög arbetsbelastning då tillexempel skiftgång och övertid kan bli aktuellt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete, en god kollega, noggrann samt har god samarbetsförmåga i grupp men ändå är självgående i ditt arbete. Du är engagerad, har intresse att utvecklas inom ett växande företag och har en hög arbetsmoral. Du ska ha god planeringsförmåga, ett medvetet säkerhetstänk och känna stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ska ha ett naturligt intresse för lager, logistik och planering samt att du ska vara kvalitetsmedveten kring din arbetsinsats.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning via Lernia/Heltid/Skellefteå med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.