Svetsare/reparatör med fordonsintresse

Om jobbet

Vi satsar vidare på att skapa marknadens bästa kunderbjudande och på så sätt nå vår målsättning att fördubbla omsättningen till 2020.

Till vår serviceavdelning för tunga fordon där vi servar och reparerar lastbilar, släpvagnar och andra tunga fordon, söker vi ytterligare förstärkning.

Vi söker nu en svetsare/reparatör med fordonsintresse. Viktigast är svetserfarenhet och allmän händighet. I arbetsuppgifterna ingår även jobb med service och underhåll av främst släpvagnar, men den kompetensen kan utvecklas på plats hos oss.

Vi erbjuder en arbetsplats med bra arbetskamrater, ett företag med stabil ekonomi och ett aktivt arbete med arbetsmiljö. Vidareutbildning och erfarenhetsutbyte är hörnstenar i vår verksamhet.

Senaste ansökningsdag är 2016-01-13. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

#svetsare #släpvagnsmekaniker #mekaniker #reparatör
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Anders Hellgren, 070-5841881

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Hellgrens Lastvagnsservice har i snart 50 år jobbat med service och reparationer av tunga fordon. Allt ifrån bromsar och axlar till avancerade el- och felsökningsjobb.

Vi håller till på söder i Skellefteå där vi finns i ljusa och fräscha lokaler.

Vår målsättning är att vara den attraktivaste arbetsplatsen i branschen och det är något som vi ständigt jobbar för att förverkliga och upprätthålla.

Bolaget är nu inne i en expansiv fas med en mycket tydlig målsättning att fördubbla omsättningen från 2015 till 2020.


Hitta hit

Skellefteå Visa på karta

Visa var