Fordonsreparatör lastbilar, släpvagnar & tunga fordon

Om jobbet

Vi satsar vidare på att skapa marknadens bästa kunderbjudande och på så sätt nå vår målsättning att fördubbla omsättningen till 2020.

Till vår serviceavdelning för tunga fordon söker vi ytterligare förstärkning. Vi servar och reparerar lastbilar, släpvagnar och andra tunga fordon.

Vår strävan är att hela tiden förnya och utveckla verksamheten med nya metoder och hjälpmedel, exempelvis ny diagnosutrustning från Texa och axelinställningsutrustning från Josam. Vi strävar också efter att bredda verksamheten med service och reparationer av bussar, kranservice mm.

Vi söker en fordonsreparatör (lastbil, buss, traktor eller motsvarande). Svetserfarenhet är ett krav och kunskap inom något av områdena fordonsel, hydraulik och modern felsökning med datorstöd är meriterande.

Vi erbjuder en arbetsplats med bra arbetskamrater, ett företag med stabil ekonomi och ett aktivt arbete med arbetsmiljö. Vidareutbildning och erfarenhetsutbyte är hörnstenar i vår verksamhet.

Senaste ansökningsdag är 2016-12-13. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

#lastbilsmekaniker #släpvagnsmekaniker #mekaniker #reparatör #tekniker
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Anders Hellgren, 070-5841881

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Hellgrens Lastvagnsservice har i snart 50 år jobbat med service och reparationer av tunga fordon. Allt ifrån bromsar och axlar till avancerade el- och felsökningsjobb.

Vi håller till på söder i Skellefteå där vi finns i ljusa och fräscha lokaler.

Vår målsättning är att vara den attraktivaste arbetsplatsen i branschen och det är något som vi ständigt jobbar för att förverkliga och upprätthålla.

Bolaget är nu inne i en expansiv fas med en mycket tydlig målsättning att fördubbla omsättningen från 2015 till 2020.


Hitta hit

Skellefteå Visa på karta

Visa var