Fordonsmekaniker till Kristinebergsgruvan

Om jobbet

Boliden Gruvor söker

Fordonsmekaniker

till Kristinebergsgruvan
Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Service och underhåll av samtliga fordon och gruvmaskiner, med undantag för bilar avsedda för persontransport. Arbetet bedrivs huvudsakligen i verkstaden på 880 meters nivå, men även reparationer ute på brytningsrummen förekommer. Som fordonsmekaniker i Kristineberg jobbar man skiftgång, som för närvarande är K2, s.k. 7-7, eller DK2.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha gymnasial utbildning, helst fordonsteknisk. Erfarenhet från service och underhåll av större entreprenadmaskiner, samt goda kunskaper av fordonselektronik och hydraulik är meriterande. Du kommer att ingå i ett skiftlag bestående av ett fåtal personer, varför egen förmåga till felsökning, problemlösning och initiativkraft är viktig. B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Jonas Dahlberg, tfn 0910- 70 5145 eller Underhållschef Ola Johansson, tfn 0910-70 5117.

Facklig information

Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), tfn 0910-70 51 44.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 21 december 2016.
Läs mer och ansök om jobbet på vår hemsida.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget