First line teknisk support till AllTele

Clockwork Umeå · Data & IT · 30 okt

Om jobbet

Om företaget

AllTele har sedan starten 2002 varit en utmanare på den svenska telekommarknaden och är idag en ledande helhetsleverantör med ambitionen att leverera stabila och högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, både på privat- och företagsmarknaden. Mottot är att kunden alltid ska vara i fokus. Vår idé handlar om att vara nära kunden för att kunna ge en mer personlig upplevelse i kontakten med oss. Vi levererar kompletta lösningar för hem- och mobiltelefoni, bredband via fiber, telejack och det mobila nätet samt både kabel- och IP-TV. Mer information finner du på http://foretag.alltele.se/om

Vi söker medarbetare till teknisk support för uppdrag hos vår kund AllTele som nu tar hem first line supporten till Umeå. På AllTele kommer du ingå i ett glatt gäng med ett genuint intresse för teknik och service, samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Som first line support kommer du och dina kollegor att sitta i nya fina lokaler på Formvägen. Arbetstiderna kommer på sikt vara tvåskift och någon helg i månaden kommer att förekomma. Tjänsterna är på heltid och kommer för rätt person leda till en tillsvidareanställning hos AllTele.

Dina arbetsuppgifter

First line teknisk support ger befintliga kunder en förstklassig upplevelse när de kontaktar AllTele. Du svarar på inkommande samtal, epost, chatt och hjälper kunden genom god service i olika typer av ärenden. Inkommande ärenden innefattar allt från felsökning av telefoni- och bredbandstjänster till allmänna frågor om nätet. Du kommer att erbjudas ett varierande arbete i en lärande miljö, där ingen dag är den andra lik.

Din profil

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har erfarenhet av kundservice och teknisk support sedan tidigare. Det är meriterande om du tidigare jobbat inom telekombranschen. Din arbetslivserfarenhet är viktig men vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och vilja att utvecklas.

Som person har du ett tekniskt intresse och attraheras av problemlösningar. Du har en hög arbetsmoral, är lyhörd och kan bemöta alla kunder med en positiv attityd och ett ödmjukt sätt. Du gillar att arbeta i team och bidrar till en lärande miljö. För att trivas i rollen måste du brinna för service och uppskatta ett högt arbetstempo. Att arbeta kvällar och helger får inte vara något som begränsar dig.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultcheferna Mattias Adolfsson, via tfn: 0733-512725 eller Stina Lindahl, via tfn: 0733-512714. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 30 oktober via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Data & IT
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Ring Mattias Adolfsson, 0733-512725

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Gävle, Tierp, Falun, Avesta och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se