Filialchef Storel

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I rollen som Filialchef blir du en nyckelperson för Storels fortsatta framgång. Du har ansvar för filialen i Umeå vad gäller utveckling och drift med fokus på kunder, försäljning, lönsamhet, personal och marknadsföring. Som filialchef har du personalansvar för fem medarbetare. Tillsammans med säljteamet håller du en nära kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Genom gott ledarskap och affärsmannaskap uppnås ökad närvaro hos kund samt kvalitet och resultat. Du sätter mål, planerar och följer upp aktiviteter för fortsatt tillväxt inom ditt områd. Du rapporterar till Regionchefen och ingår i regionledningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av att leda försäljning och skapa resultat genom andra. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om konkurrenter och marknaden samt ett upparbetat relevant nätverk. Goda kunskaper i Officepaketet samt grundläggande kunskaper inom ekonomi är ett krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete och vana att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö genom samarbete med andra.

Personliga egenskaper

För att passa in hos vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det här med att hänga med i utvecklingen är verkligen din grej, du vill framstå som kompetent och kämpar för att bli det. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Magnus Åsell, Regionchef Nord som du når på telefonnummer 070-2712050.

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.

Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Storel är en av Sveriges ledande grossister inom installationsmaterial, belysning och tele/data/säkerhet. Vi säljer kvalitetsprodukter från ledande tillverkare och omsätter 1,7 miljarder SEK. Verksamheten bedrivs på 29 platser i Sverige och vi är idag drygt 350 anställda. Bakom Storel finns Rexel, en internationell koncern med huvudsäte i Frankrike (Paris), världens största elgrossist.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.