Fältcom rekryterar affärsmässig utvecklingschef

Badenoch & Clark · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

Är du en erfaren utvecklingschef med teknisk bakgrund? Vill du ha en arbetsplats där du har möjlighet att ständigt vidareutveckla dig själv och känna att du, tillsammans med dina kollegor, är en viktig kugge i ett expansivt företag? Fält Communications är en av Sveriges ledande leverantörer av kommunikationsplattformar och tjänster och tack vare den marknadsledande kompetensen och egenutvecklade system finns stora möjligheter att växa både nationellt och internationellt.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som utvecklingschef kommer du att ha en central position i att leda och driva utvecklingsarbetet av vår öppna app-baserad IoT-plattform. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Umeå och leda en grupp bestående av 20 personer. Din uppgift är att leda och utveckla dina medarbetare genom löpande feedback och stöd. Du ska genomföra årliga prestationsbedömningar, utvecklings- och lönesamtal samt säkerställa att gruppen och medarbetarna har rätt kompetens för sina arbetsuppgifter.

Som utvecklingschef ansvarar du för att pågående projekt avslutas i tid och enligt specifikation.

Vi utvecklar våra produkter tillsammans med våra kunder. Du ansvarar för att driva och utveckla utvecklingsprocessen genom att skapa effektiva strukturer och arbetssätt i nära samarbete med försäljning och leverans.

Du förväntas också aktivt arbeta med förebyggande underhåll (kunddokumentation etc).

Din bakgrund

För att lyckas i rollen bör du ha en lämplig akademisk examen med inriktning mot IT, flerårig erfarenhet av utvecklingsarbete samt erfarenhet av arbete mot kund och av ledarskap. Du bör även behärska engelska väl i tal och skrift.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss bör du ha ett stort intresse för människor och en tydlig ledarprofil. Du bör vara drivande, kommunikativ och strukturerad. Förmåga att prioritera att se helheter i kombination med mycket god samarbetsförmåga är viktigt för rollen. Vi sätter även stort värde på affärsmässighet, teknikintresse i kombination med strategiskt tänkande.

Kan detta vara din nästa utmaning?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande. Kontakta gärna rekryteringskonsult Annica Karlsen på tel 08-598 981 33 om du vill veta mer. Sista ansökningsdag är den 30 september 2016.

Placering:

Umeå
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Ring Annica Karlsen, 08-59898133

Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget