Extrapersonal sökes till inventeringsuppdrag

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi extrapersonal för ett inventeringsjobb. Du kommer att inventera flygplansmaterial och flygplansdetaljer.
Intventeringen kommer att utföras 17-18/12 08:00-18:00.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är:
  • Noggrann
  • Effektiv
  • Serviceinriktad
Då detta är ett extrajobb söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, dvs. är student eller har annat arbete på mer än 50%.

Vi arbetar med löpande rekrytering så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla eller ring Carina Nyström, 0765252499

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.