Extrapersonal kundservicemedarbetare till Länstrafiken

Clockwork Umeå · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Om företaget

Länstrafiken i Västerbotten AB ägs sedan 2012 av Region Västerbotten. Enligt kollektivtrafiklagen ska det i varje län finnas en kollektivtrafikmyndighet. I Västerbotten finns den inom ramen för Region Västerbottens verksamhet. Länstrafikens uppdrag är att upphandla och genom entreprenadavtal med olika trafikutövare bedriva linjetrafik för personbefordran med tillhörande bussgodsbefordran på ett länstrafiknät inom Västerbotten och angränsande områden. För en betydande del av länets invånare är goda allmänna kommunikationer av avgörande betydelse för resor till arbete, skola, service med mera. De allmänna kommunikationer som Länstrafiken tillhandahåller är en del av infrastrukturen och en grundläggande förutsättning för länets utveckling.

Länstrafikens kundservice, Reseinfo, finns idag på 5 platser i länet. Reseinfo-kontoren finns på Umeå busstation, Umeå Vasaplan, Norrlands Universitetssjukhus, Lycksele Busstation samt på Skellefteå Busstation. Kundservicen sysselsätter idag 14 heltidsanställda samt ett antal vikarier och behovsanställda.

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Länstrafiken i Västerbotten söker vi dig som studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (t.ex. arbetar deltid, är egen företagare, pensionär eller liknande). Du kommer att ingå i poolen som jobbar vid vakans på heltidspersonal. Arbetspassen gäller heldagar måndag till söndag och har varierande start- och sluttider, mellan 05:30 till 20:00. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ge trafikupplysning, sälja biljetter, administrativt arbete och kassahantering.

Din profil

Som konsult på Clockwork är det viktigt att du har rätt inställning och att du står för våra ledord som är glädje och engagemang. Din positiva inställning smittar av sig på din omgivning och du tycker om att ge det "lilla extra" i ditt arbete. Förutom det så är det viktigt att du är flexibel, prestigelös och har god social kompetens. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice och/eller butikserfarenhet. Har du kassavana eller talar andra språk så är det också meriterande. Du kommer att vara anställd av Clockwork och uthyrd till Länstrafikens kundservice.

Din ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson via telefon: 0733-51 27 25. Vi arbetar löpande med processen och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt men senast 11 December. Du ansöker genom vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Ring Mattias Adolfsson, 0733512725

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Gävle, Tierp, Falun, Avesta och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se