Extrajobb som varuplockare!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student eller arbetar på deltid och vill tjäna extra pengar? Nu behöver vi fylla på vår studentpool av varuplockare till COOP Forum i Umeå! Vi söker dig som är servicemedveten, social och som gärna hjälper kunder till en bättre upplevelse.
Arbetsuppgifterna innefattar främst varuplock ute i butik men även serviceinriktad kontakt med kunderna. Arbetstiderna är förlagda under dagtid med såväl förmiddagspass som eftermiddagspass. Passen omfattar minst 4 tim och schemaläggs främst under vardagar, men även helger kan förekomma. Du anställs av oss på StudentConsulting och blir sedan uthyrd till kund. Anställningen beräknas starta så snart vi hittar rätt kandidat. Eftersom uppdraget kommer pågå löpande ser vi gärna att du ser långsiktigt på uppdraget och har minst 1, gärna 2 år kvar på dina studier.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är mån om kunderna och som hittar en bra balans mellan service och effektivitet i varuplock. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men detta är inget krav. Som person är du positv, uthållig och ansvarstagande. Ett krav för detta uppdrag är att du studerar eller arbetar på minst 50%.

Låter detta som ett uppdrag för dig, skicka då in din ansökan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!