Extrajobb för student under vintermånaderna som tåg-av-isare

Om jobbet

Vi söker dig som inte dras för fysiskt arbete och vill tjäna extrapengar vid sidan av studierna under vintermånaderna. Kortfattat tar du som tåg-av-isare bort is från tåg med hjälp av avisare som värmer upp tågen samt vattenslangar för att spola bort det sista. För dig som vill finns möjlighet att arbeta mycket så länge vädret tillåter!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning tåg-av-isare. Uppdraget startar i december och pågår så länge vintervädret håller i sig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som tåg-av-isare kommer du arbeta med ta bort is från tåg genom att placera ut avisningsutrustning under fordonen som smälter isen med varmt vatten. Kvarvarande is spolas av från tågen med vattenslang med varmt vatten. I början av arbetet är fordonen kalla och isiga men vartefter att avisarna är igång blir det varmt i lokalen med hög luftfuktighet.

Passen är 6-8h långa och arbetstiderna är förlagda under vardagar på både dagtid, kvällstid och nattetid. Antal pass per vecka kan variera då behovet av av-isare styrs av vädret. Du intresseanmäler dig en vecka innan hur mycket du kan arbeta och blir sedan inbokad på pass.

Som introduktion får du en tvådagarsutbildning inom bland annat elsäkerhet och vistelse i spår-utbildning. Utbildningar som du kan ha användning av om du i framtiden vill arbeta inom tågbranschen. Förutom det får du även följa med erfaren personal som visar hur arbetet ska utföras. Under passen finns alltid ordinare personal på plats.

Tjänsten passar dig som studerar och vill tjäna extra pengar vid sidan av studierna. Du har inget emot ett fysiskt arbete och kan tänka dig arbete lite extra under vintern.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • Är studerande på minst 50%
  • Har ett flexibelt schema
Du ska även kunna svenska flytande då kommunikationen internt sker på svenska samt då säkerhetsföreskrifter och annan viktig information är på svenska

Det är meriterande om du....
  • Har arbetat med liknande tidigare
  • Arbetat med fysiska eller praktiska arbeten tidigare
Som person är du prestigelös och jobbar gärna fysiskt. Du är ansvarstagande och ser till att arbetet utförs på ett korrekt och säkert sätt. Du är duktig på att samarbeta men har heller inga problem med att arbeta självständigt.

Avslutningsvis söker vi dig som under vintermånaderna kan tänka sig att jobba lite extra och som inte har några problem med att vara flexibel med arbetstiderna samt arbeta obekväma tider. Du har heller inget problem med att jobbet kan vara fysiskt ansträngande och du är därför i god form för att klara av arbetsuppgifterna som innebär en del lyft.

Övrig information
  • Start: December
  • Omfattning: ca 3 pass i veckan (Om vädret kräver av-isning)
* Placering: Umeå, Västerslätt
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.