Erfaren systemutvecklare, Umeå

Poolia IT · Data & IT · 6 nov

Om jobbet

Du brinner för IT-lösningar, är ansvarsfull och kundorienterad. Du vill fortsätta att utvecklas inom ett kunnigt företag där du får möjlighet att utmana dig själv och även använda din kreativitet. Låter det här som en beskrivning av dig och dina drömmar? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Poolia söker nu för kunds räkning en erfaren systemutvecklare som brinner för programmering och systemvetenskap. Du kommer att arbeta i ett arbetsteam och mot kund för att förvalta, vidareutveckla och integrera olika projekt. Du kommer att få möjlighet att arbeta inom många olika projekt för att tillgodose kunders behov av system -och IT lösningar. Även interna projekt kan finnas med i dina arbetsuppgifter.

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med olika kundprojekt. Du kommer att vara delaktig i alla delar av projekten från början till slut vilket innefattar design, arkitektur, tidsuppskattning, underlag till offerter, utveckla lösningar samt återkoppling till kund.

Utbildning/erfarenhet

För den här tjänsten så söker vi dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet av systemutveckling. Du har även en relevant IT-utbildning på högskolenivå och kunskap om och erfarenhet av att jobba efter agila arbetssätt.

Du som söker ska ha dokumenterade erfarenhet av programmering med språk så som Java, C och C#. Har du även erfarenhet inom . Net utveckling, SQL Server eller Biztalk är detta meriterande.

För att trivas i rollen som erfaren systemutvecklare bör du vara ansvarstagande, noggrann och inte rädd för att komma med nya idéer. Då du kommer att arbeta nära dina kunder är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga samt samarbetsförmåga. Du är även analytisk och har förmågan att se förbättringsmöjligheter. Du är självklart uppdaterad i den senaste tekniken och har förmåga att ta egna initiativ.

Tjänsten är på heltid och med tjänstgöringsort i Umeå.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.