Erfaren och driven webbutvecklare inom C# sökes

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu för kunds räkning en kreativ och passionerad webbutvecklare! Har du kunskap samt erfarenhet av C# och HTML5 I Visual Studios? Då är vi intresserade av att veta mer om dig!
Vår kund är ett kraftigt växande IT-företag i Umeå som genom åren har specialíserat sig på belsutsstöd och verksamhetsstyrning. Kontoret i Umeå expanderar och söker nu därför ytterligare en kompetent och engagerad webbutvecklare till sitt team!

Arbetet handlar till stor del om att utveckla företagets befintliga samt nya produkter och anpassa samt implementera dessa hos företagets kunder. I och med detta krävs det att du som söker trivs i en konsultativ roll och är van av att arbeta i nära dialog med kunder och kollegor, ofta i projektform. Du är ansvarstagande och trivs med ett flexibelt arbete där behov och beställning kan förändras allt eftersom hos kund.

Arbetet är förlagt under vardagar med kontorstider. Du anställs direkt av företaget men rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start så snart vi hittat rätt kandidater.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst söker vi dig som har:
  • Högskole/universitetsexamen inom datavetenskap med inriktning mot programmering eller liknande
  • Kunskap inom C# och HTML5 i Visual Studios
  • Erfarenhet av agil projektmetodik
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!