Ekonomiassistent till StrongPoint i Skellefteå

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Trivs du bäst när du får arbeta noggrant och strukturerat? Tycker du om ekonomi och arbetsuppgifter av administrativ karaktär? Då kan tjänsten som ekonomiassistent hos StrongPoint Casch Security, f.d SQS, vara den rätta för dig. I rollen kommer du att stötta och arbeta nära ekonomiansvarig. Tjänsten är på 50 % och väntas börja omgående, skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för StrongPoints räkning en ekonomiassistent till en projektanställning, omfattning av tjänsten är 50%. Anställningen sträcker sig fram till årsskiftet, men möjlighet till förlängning finns. Behovet av tjänsten har dykt upp då bokslut och implementering av ett nytt fakturahanteringssystem är på ingång och de behöver därför stärka upp teamet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och StrongPoints önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos StrongPoint.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent stödjer du och arbetar nära ekonomiansvarig. Du kommer främst arbeta med hantering av leverantörsfakturor men även andra administrativa sysslor som posthantering och registervård förekommer. I arbetet anväder du främst Excel och Jeeves som arbetsverktyg.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera och kontera inkomna fakturor
 • Lämna ut fakturor för attest och ansvara för att de bli attesterade i tid
 • Ansvara för inkommande post
 • Uppdatera och underhålla leverantörsregister
På StrongPoint i Skellefteå arbetar cirka 60 personer. På arbetsplatsen är det högt i tak, med det menas att du alltid är välkommen med frågor eller feedback till dina kollegor. Du kommer att arbeta tillsammans med ekonomiansvarig och ni sitter på samma plan som utvecklingsavdelningen. Det finns ett stort lunchrum där du träffar kollegor från andra avdelningar.

Tjänsten passar dig som vill få en inblick i ett internationellt bolag och som vill bygga på CV:t med ytterligare erfarenhet av arbete inom ekonomi.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är ekonomiutbildad på gymnasienivå eller högre och som har viss erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Alternativt har du minst 1 års erfarenhet av att arbeta med bokföring och leverantörsreskontra. Vidare har du:
 • god datavana
 • vana av att använda excel som arbetsverktyg
Det är meriterande om du

* arbetat i Jeeves

Som person är du social och dina ledord är noggrann och strukturerad, vilket gör att du inte lämnar något åt slumpen. Du har en förmåga att vara prestigelös och flexibel i arbetet och räds inte att ta dig an nya arbetsuppgifter. Din prestigelöshet visar sig även i att du vågar be om hjälp när du stöter på problem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 50 %, inom kontorstid har du frihet att förlägga din arbetstid själv. Tjänsten sträcker sig fram till årsskiftet men möjlighet till förlängning finns.
 • Placering: Skellefteå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

StrongPoint Cash Security, f.d SQS, är ett företag som bland annat tillverkar säkerhetsväskor till värdetransporter och bankomater. StrongPoint är ledande inom sin bransch och har kunder i över 20 länder och samarbetar med bland annat Loomis, G4S och Brinks. Genom teknik och att ständigt ligga i framkant lyckas de leverera högklassiga produkter som inte återfinns någon annanstans på marknaden.