Ekonomiansvarig på WB Trä

WB Trä AB · Ekonomi · 4 nov

Om jobbet

WB Trä AB är ett privatägt bolag som tillverkar specialsnickerier. Vi finns i Burträsk, några mil sydväst om Skellefteå. Vi är 42 anställda och omsätter 47 Mkr.

Är du erfaren ekonom och vill vara med på vår spännande resa i ett expansivt företag inom träindustrin?

Hur ser din arbetsdag ut?
Här kommer Du att ha bolagets fulla ekonomiansvar - från ax till limpa. Det innebär att du ansvarar för all löpande redovisning, fakturahantering, kund- och leverantörsreskontra. Du hanterar månatliga konto- och balansavstämningar, ansvarar för budget och månadsrapportering. Du upprättar produktionsredovisning och löneadministration. Som vår ekonomiansvarig ingår du också i vår ledningsgrupp tillsammans med VD och produktionschef.

Vem trivs här?

Du som har en relevant universitetsutbildning inriktning ekonomi eller flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete som vi bedömer likvärdig. Din vana att arbeta med verksamhetsutveckling och gärna från produktionsinriktad verksamhet, gör dig till ett bra komplement i vår organisation. Du har även en förmåga och ff a intresse att vilja driva, stötta och utveckla vår verksamhet utifrån ditt område - allt i nära samarbete med hela vår organisation.

Det förutsätts att du har grundläggande datakunskaper med vana att arbeta i datorstödd miljö och excel hanterar du på en avancerad nivå. Är du bekant med Spcs (Visma) och Crona Lön är det ett plus.

För att du ska trivas och fungera väl i gruppen förväntas du vara en serviceinriktad, drivande, initiativtagare med engagemang i förändrings- och förbättringsarbete rörande rutiner och processer. Rollen förutsätter att du, i grunden, har en god planering, struktur och framförhållning, med prestigelös inställning, till ditt arbete. Har du dessutom juridiska kunskaper för att kunna förstå och kvalitetssäkra avtal är du ytterligare en tillgång för oss på företaget.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar WB Trä med Adecco. Vid frågor och funderingar kontakta Adeccos rekryteringskonsult Maria Burén 070-263 34 60. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker urval och intervjuer löpande under ansökningstiden. Dock senast den 4 november måste vi få in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Ring Maria Burén, 0702633460

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.