Ekonom till division Beläggning

Svevia · Ekonomi · 6 nov

Om jobbet

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 6,9 miljarder kronor. Division Beläggning är en av Svevias fyra divisioner. Vi är en heltäckande beläggningsentreprenör som erbjuder tjänster och produkter genom hela kedjan från sten till färdigbelagd och målad väg.

Vi söker en ekonom till vår avdelning Ballast med placering i Umeå. Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Tjänsten: Du kommer att ansvara för rapportering och sammanställning av budget, prognos och utfall för ett av våra arbetschefsområden inom Ballast. Du arbetar nära linjeverksamheten för att fungera som platschefernas expert i ekonomiska frågor. Du är även back-up vid fakturering för området. Rollen innebär även att tillsammans med dina kollegor utveckla och förbättra arbetssätt, processer och rutiner. Du rapporterar till vår avdelningscontroller som sitter i Solna.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du arbetar affärsmässigt och har god ordning och reda. Som person är du analytisk, flexibel, engagerad strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har datorvana och att du är en van användare av Officepaketet. Erfarenhet av affärssystemet Agresso är meriterande. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska, muntliga såväl som skriftliga.

Dela väg med oss: Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Tycker du att ovanstående låter spännande - ansök senast den 6 november. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Pär Burlin - 070-3259760, eller Sandra Stadelmann, HR-partner division Beläggning, tfn 08-764 23 19. Fackliga företrädare nås via Svevias växel 08-404 1000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.