Drifttekniker

Om jobbet

Vi söker drifttekniker för drift och underhåll av produktionsanläggningar, kundanläggningar, fastigheter och distrubitionsnät för värme och kyla.

Arbetsuppgifter

Poolia söker för kunds räkning drifttekniker som kommer att arbeta med drift och underhåll i värmeanläggningar. Som drifttekniker ansvarar du för att övervaka och säkerställa att energiförsörjningen fungerar. I arbetsuppgifterna ingår det att rapportera avvikelser och störningar. Ibland ingår det i arbetet att själv åtgärda felen. Du rapporterar skriftligt genom att föra journaler och kontinuerligt rapportera eventuella störningar och avvikelser.

Utbildning/erfarenhet

Du har några års erfarenhet som drifttekniker och har gärna gått driftteknikerutbildning vid högskola/yrkeshögskola. Du har erfarenhet av olika typer av distrubutions- och produktionsanläggningar. Meriterande är kompetens inom el, kraftnät, en bakgrund som elektriker eller kompetens inom värmeproduktion, fjärrvärme och pannor. Vi ser gärna att du tidigare har använt programmet Digpro. B-körkort är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du social och gillar att samarbeta. Du är ansvarstagande och noggrann och har förmågan att komma med egna initiativ till förbättringar.

Vi vill ha mångfald! Alla är välkomna att söka till oss, oavsett kön, ålder och etnisk bakgrund.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!