CNC-operatör till Martinsons i Bygdsiljum

Om jobbet

Om företaget

Martinsons är Sveriges största producent av limträ, träbroar och byggsystem i trä för flerbostadshus, hallar och läktare. Koncernen har cirka 430 anställda och omsätter drygt en miljard kronor. Läs gärna mer på www.martinsons.se

Din bakgrund

Vi söker nu efter duktiga CNC-operatörer till en av fabrikerna i Bygdsiljum.

Vi letar efter dig som är van vid att arbeta i program, kunna läsa ritningar, mäta och göra justeringar samt kunna manövrera i dess styrsystem samt känna dig trygg i detta. Har du sedan tidigare kunskaper inom trä är detta meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning inom CNC-teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har körkort och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen som är belagd i Bygdsiljum. Har du dessutom truckkort är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är lösnings- och kundfokuserad samt har en god känsla för kvalitet. Vidare ser vi att du är händig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Är du dessutom serviceinriktad, positiv samt har lätt för att samarbeta kommer du bli en uppskattad kollega i ett sammansvetsat gäng. Vi förutsätter att du är flexibel och mycket ordningsam.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning via Lernia med placering på Martinsons i Bygdsiljum på heltid.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har passerat, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Anette Humby, anette.humby@lernia.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se. Vi på Martinsons samarbetar med Lernia som kompetenspartner i denna process.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.