CNC operatör till kund

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Med hjälp av maskinen tillverkar du detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad utrustning. Fokus kommer att ligga på svarvning med toleranser som går ner till tusendelar. Det kommer att ställa höga krav på dig som person och din kunskap då du ska behärska styrda maskiner med programmeringshantering. Eget ansvar av kundorder som ska tillverkas där utgången är allt från ritning till att ställa, rigga och programmera efter de detaljer som ska produceras.

Företaget arbetar i legotillverkning och det kommer att vara korta och intensiva order där kvalitetshantering är viktig. Förutom daglig hantering av orderstyrning ligger även ansvar över att tillsammans med övriga kollegor utveckla hantering och processer samt hålla snyggt och rent med enklare servicehantering av maskinparken.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av ritningsläsning och mätteknik
  • Driven person med tekniskt intresse och är en god problemlösare
  • God datorvana
  • Körkort B och tillgång till bil
Övrig information

Omfattning: Heltid, Möjlighet finns till anställning direkt hos kundföretaget efter 6 månader
Tillträde: 1 November

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se