CNC-operatör för framtida behov

Om jobbet

Om företaget

Vi på Lernia arbetar med att matcha människors kompetens mot näringslivets behov. Vi finns på mer än 100 orter i landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Vårt nära samarbete med svenskt näringsliv och offentliga aktörer ger oss värdefulla insikter i vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden, både i dag och i framtiden. Vi kan matcha bemanningskonsulter och deltagare i våra utbildningar mot företagens efterfrågan. På så sätt bidrar vi till att minska kompetensgapen i samhället och skapa en hållbar arbetsmarknad för alla.

För framtida behov söker vi CNC-operatörer med erfarenhet, stor vana och ett starkt tekniskt intresse. Har du dessutom erfarenhet inom robothantering är det meriterande.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta inom metallisk produktion, det kan även förekomma svetsning och truckkörning under arbetstid.

Formell kompetens
  • Industri- eller verkstadsutbildning på gymnasienivå, har du även en påbyggnad inom CNC eller liknande är det mycket meriterande.
  • Du skall vara van att arbeta i program, kunna läsa ritningar, mäta och göra justeringar samt kunna manövrera i dess styrsystem och känna dig trygg i detta.
  • Truckkort samt kunskap inom svetsning (MIG, MAG och TIG) är meriterande men inget krav.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Körkort och tillgång till egen bil.
Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, vi ser gärna att du är en händig och självgående person som gillar att ta initiativ och som gillar utmaningar på arbetet. Du är arbetsam, kvalitetsmedveten samt har ett högt säkerhetstänk och har inga svårigheter med att arbeta i grupp eller ensam i perioder. För att kunna hantera hög stress i perioder tror vi att du är van vid att strukturera din arbetsdag på ett bra sätt.

För att passa som konsult hos Lernia Bemanning förutsätter vi att du är en flexibel och ordningsam person som alltid vill komma till jobbet med ett leende på läpparna.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning på heltid. Då våra kunder finns i Umeå med omnejd bör du vara beredd på att arbeta även utanför centrala Umeå.

Tillträdesdag

För framtida behov/enligt överenskommelse

Information

Utöver fullständigt ifyllt CV vill vi att du i din ansökan även bifogar ett personligt brev där du berättar om dig själv samt varför just du är rätt person för tjänsten.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, ansöker gör du via lernia.se.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.