Caravan Center söker servicetekniker

Om jobbet

Här är en perfekt tjänst för dig som är händig och söker nya utmaningar! Som servicetekniker får du chansen att ingå i ett trevligt gäng medarbetare i ett satsande företag som säljer kvalitativa produkter.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Caravan Centers räkning en servicetekniker. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Caravan Center i form av urval, intervju och presentation.

Caravan Center håller till i nya, stora fräscha lokaler på Västerslätt och är i dagsläget 11st medarbetare. Stämningen på företaget är trevlig och familjär och medarbetarna arbetar prestigelöst tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att underhålla husvagnar och husbilar samt montera tillbehör. Det kan exempelvis handla om att installera bodels AC, stereo, navigation, TV-antenn/Parabol, Markis, Cykelställ och liknande. Service, täthetskontroll samt diverse försäkringsreparationer ingår även i dina arbetsuppgifter. Inför leverans ska också husvagnarna och husbilarna genomgå funktionskontroll och ställas iordning till kunden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Montera tillbehör
  • Täthetskontroller och försäkringsreparationer
  • Funktionskontroll
  • Iordningsställa husvagnar och husbilar inför leverans
  • Genomgång med kund vid leverans
Vi söker dig som

är händig, arbetsvillig och noggrann. Du kan hantera högsäsongens ibland stressiga dagar. Ibland hanteras flera ärenden parallellt, vilket gör att vi värdesätter din flexibla sida. Det är meriterande om du har erfarenhet som bilmekaniker. Det är också meriterande om du har körkort i klassen BE eller C/C1, men detta är inget krav för tjänsten.

Vid den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet och för att trivas på den här arbetsplatsen ser vi att du är glad, tillmötesgående och bidragande till den goda stämningen.

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, inledande provanställning
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Caravan Center har funnits i Umeå sedan 1988 och har 60 års samlad erfarenhet inom husvagn- och husbilsbranschen. De är auktoriserade återförsäljare för Kabe och Adria husvagnar och husbilar samt Hymer och Carado husbilar. Caravan Center har ett ständigt stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på deras hemsida. Det som de levererar genomgår alltid en leveransservice med funktionskontroller. Du kan läsa mer om dem på deras hemsida http://www.caravancenterumea.se/
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget