C-utvecklare till Acino

Acino · Data & IT · 30 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som C-utvecklare arbetar du med att utveckla, testa och förvalta system skrivna i C. Du kommer att arbeta med varierande projekt, stora som små, inom olika verksamheter och branscher. Du arbetar nära våra kunder med stort fokus på kvalitet.

Din profil

Den person vi söker har hög kompetens som C-utvecklare med minst 4 års erfarenhet. Du är en förebild för andra konsulter och kan ta ansvar för att leda mindre grupper eller delar av projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av Tuxedo-tjänster, UNIX/Linux och Oracle-miljöer samt ClearCase. För oss är det självklart att du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, på både svenska och engelska.
Som person är du professionell i ditt arbetssätt. Du trivs med ansvar och att arbeta mot eller hos kund. Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera affärsmässigt och arbeta i grupp. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är social, kommunikativ och framåt med förmåga att upprätthålla goda relationer med våra kunder och kollegor såklart. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Hos oss kommer du att bli en viktig kugge i ett företag där alla drar sitt strå till stacken.
I strävan efter en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11 eller Andreas Christiansen på tfn: 0733-51 27 46. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 30 oktober.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
IT-Konsult
Kontakt

Ring Andreas Christiansen, 0733-51 27 46

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Acino är ett expansivt IT-bolag som med stark efterfrågan och många spännande uppdrag nu växer ytterligare. Trivs du med att arbeta agilt, med prestigelöshet och i en platt organisation där dina prestationer syns och uppmärksammas så kan Acino vara företaget för just dig.
Hjärtat och vår absolut största styrka på Acino är vår personal. Har man en gång arbetat med eller bredvid en person från Acino så vet man vad vi menar. Det viktigaste vi gör är att rekrytera rätt personer att växa med. Vi söker nu fler duktiga IT-individer till vårt kontor i Umeå. Läs gärna mer via www.acino.se.