Byggnadskonstruktör till Fastec

Om jobbet

Fastec är en kedja av samverkande byggföretag som huvudsakligen utför totalentreprenader för handel, industri och sportanläggningar över hela Sverige och omsätter ca 950 milj kr. Huvudkontor i Skellefteå med lokalkontor i Stockholm och Karlstad, dotterbolag i Stockholm och Kristianstad samt för närvarande 11 st medlemsföretag spridda över landet.

Är du ingenjören som brinner för konstruktion och skapande? Är du nyutbildade byggingenjören som vill få en intressant och utvecklande start på karriären? Vill du arbeta hos en stabil aktör med starkt varumärke och härlig laganda? Då har vi på Fastec uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som en av våra byggnadskonstruktörer tillhör du organisationens projekteringsgrupp. I rollen projekterar du alla typer av byggnader för såväl ny- till- och ombyggnader på inkomna uppdrag. Du arbetar i hela flödet från uppstartande projektmöten följs av att du skapar, beräknar och ritar konstruktionshandlingar i 3-d CAD samt servar och stöttar kalkyl- och inköpsgruppen med erforderlig information i de olika projekten.

Vem trivs här?

Du har en gymnasie- eller högskole-/civilingenjörsutbildning med inriktning mot byggnadskonstruktion.

Har du mångårig dokumenterad erfarenhet från självständigt arbete som byggnadskonstruktör, projektering och projektledning har du en mycket bra grund att stå på. Detta gör att du kompletterar oss med värdefull kunskap och erfarenhet till vår verksamhet. Men här finns också utrymme för dig som nyutbildad byggnadskonstruktör med mindre yrkeserfarenhet men målinriktat satsar, vill växa och utvecklas inom byggnadskonstruktion och projektering.
Att du har grundläggande datakunskaper med vana att arbeta i datorstödd miljö ser vi som förutsättning. Har du dessutom kunskap och erfarenhet av Revit och 3-d CAD är det en fördel. En administrativ förmåga samt att uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift samt grundkunskap i engelska är en förutsättning.
I vår stora teknikorganisation är det goda samarbetet en av nycklarna till vår framgång och genom din kommunikativa samarbetsförmåga, serviceinriktade och prestigelösa arbetssätt kommer du fungera väl i gruppen och vara en tillgång i företaget. I din roll förväntas också din förmåga till självständigt arbete med stort eget ansvar vilket också ställer höga krav på god struktur och planeringsförmåga.

Vad erbjuder vi?

Här ingår du i ett team och i en god gemenskap med yrkesstolthet som månar om företaget och dess utveckling. Du lockas av att utveckla, förbättra och ff a har ett stort driv och engagemang i sitt yrke och uppdrag. I teamet arbetar man nära tillsammans där den interna kulturen präglas av glädje, engagemang och viljan att gemensamt utvecklas.

Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Läs mer och sök tjänsten via Adecco.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Adeccos Rekryteringskonsult Maria Burén 070-263 34 60
Fastec Hans Snällfot 070-516 24 99

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Maria Burén, 0702633460

Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.