Butiks- och reservdelsansvarig till Lantmännen Maskin i Skellefteå

Om jobbet

Butiks- och reservdelsansvarig till Lantmännen Maskin i Skellefteå

I rollen som butiks- och reservdelsansvarigfår du det övergripande ansvaret för butik/reservdelar. Du kommer att se till att strategiska, kvalitativa och resultatmässiga mål nås och att verksamheten utvecklas med lönsamhet och nöjda kunder. Du är en naturlig ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer.

I fokusför dina arbetsuppgifter blir att vid sidan om ordinarie butik- och reservdelsarbete även ha ett affärsansvar för att utveckla butik- och reservdelsaffären, aktivt driva kampanjer och merförsäljning, säkerställa ett effektivt och proaktivt arbetssätt med hög servicenivå till den egna verkstaden såväl som till externa kunder samt ansvara för en effektiv lagerstyrning.

Vi troratt du har erfarenhet av branschen genom att t ex ha arbetat med lantbruk, verkstad, reservdelsverksamhet eller inom verktygsbranschen. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och erfarenhet av försäljning och kundbearbetning. Har du dessutom tidigare arbetat med reservdelar/butik är det en fördel. Du rapporterar till anläggningsansvarig som även är ytterst ansvarig för personalledning samt budgetansvar.

Placeringsort är Skellefteå.

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta regionchef Christer Berglund 010-556 24 54

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 november. Urval kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.
Jobbfakta
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på: lantmannen.se/omlantmannen

Lantmännen Maskin marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas.


Hitta hit

Skellefteå Visa på karta

Visa var