Biträdande platschef till Leo´s Lekland

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu en biträdande platschef till Leo´s Lekland i Umeå..
Leo´s Lekland grundades 2006 i Luleå och är idag Nordens största leklandskedja. Företaget växer i mycket snabb takt och har idag 24 anläggningar i Sverige, Norge och Danmark. I februari kommer de öppna ett nytt lekland i Umeå och till detta söker vi nu en biträdande platschef.

I tjänsten som biträdande platschef kommer du att ha ett delat personal- och driftansvar med platschefen. Du har tillsammans med platschefen en viktig roll i att driva verksamheten mot uppsatta mål. Du arbetar stor del operativt i verksamheten och du bidrar med ett coachande ledarskap och förhållningssätt.

I ditt arbete ingår dagliga arbetsuppgifter för driften såsom:
  • att serva kunder
  • att tillaga och servera enklare maträtter
  • daglig städning av lokaler och lekanläggning
  • kassahantering
  • inköp
  • förberedelser för barnkalas
  • säkerhetskontroller av lekanordningarna
Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Leo´s lekland. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider. Leklandet har öppet även under helger och helgtjänstgöring ingår.

Kunskaper för uppdraget

På Leo´s lekland är det viktigt med ett stort driv och engagemang för att serva sina kunder. Du gillar ett högt tempo där planering av både personal, logistik och restaurang är viktiga grundstenar liksom förberedelser i form av säkerhetskontroller och städning. Vi söker sig som är prestigelös och van att arbeta i högt tempo. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen, gärna i kök, samt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare.

Som person är du en teamspelare med hög servicenivå. Du är målinriktad, självgående och flexibel. Vidare är du en positiv och framåt person med affärssinne och du motiveras av att tillsammans med teamet nå uppsatta mål. B-körkort är ett krav.

Vi tar emot ansökningar löpande, så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!