BILMEKANIKER

Om jobbet

Vi söker nu en bilmekaniker för kunds räkning i Skellefteå.

Kundföretaget

Kundföretaget är en välkänd bilverkstad i Skellefteå tätort. Vi söker dig som brinner för mekanikerarbetet och vill kombinera mekanikerarbetet med en del administrativa sysslor. Det är viktigt att du är flexibel och noggrann som person med ett serviceinriktat bemötande mot andra.

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du att ha ett omväxlande arbete där du på ett professionellt sätt har hand om kunden hela vägen från första tidsbokningen genom service, felsökningar och reparationer tills kunden hämtar bilen igen.


Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och ett stort engagemang för både verksamhet, resultat och människor. Som person bör du vara lugn och stresstålig samt ha ett öppet och coachande förhållningssätt. Du skall ha god fordonsteknisk kunskap och flera års erfarenhet av mekaniskt fordonsunderhåll. Det är också viktigt att du har kännedom om diagnosverktyg för felsökning.

Som person är du:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, flexibel och ordningsam. Vidare bör du vara ansvarsfull och du ska även trivas med att arbeta både självständigt och i grupp.

Därför bör du bli bilmekaniker hos oss:

För rätt person erbjuder vi en tillsvidareanställning och på sikt även delägarskap om det är intressant. Mer om kundföretaget får du veta vid en eventuell intervju.

Ansökan: Skriv några rader om dig själv och skicka in din CV, urval sker löpande

Ansökan via e-post: cv@nectoab.se

Märk ansökan med: Bilmekaniker

Övrigt:

Körkort är ett krav

Fast lön enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Kontakt

Mejla eller ring Necto AB, +46706661355

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

NYTT JOBB MED HJÄLP AV NECTO AB
Necto ab har ett brett kontaktnät bland regionens industriföretag, vilka vi har kontinuerligt samarbete med när det gäller rekrytering av kompetenta medarbetare. Necto förmedlar alla förekommande yrken som förekommer inom industrin.