Behandlingsassistenter

Om jobbet

VILL DU ARBETA I VÅRT FÖRETAG MED NÄRHETEN TILL HAVET? Då är kanske detta rätt jobb för dig.

Vi söker dig som är Behandlingsassistent gärna med flera års erfarenhet till vår nya entreprenad av Stödboendet Sörmjöle. Sörmjöle är ett stödboende för vuxna med missbruksproblem som ligger ca 18 km utanför Umeå. Fastigheten ligger naturskönt i en havsvik med närheten till havet.

Att arbeta på Alternatus är attraktivt, vi har mycket höga krav på våra medarbetare, och vi ger våra medarbetare mycket stöd, support och handledning, våra medarbetare är Alternatus, det är vår utgångspunkt.

De vuxna som är placerade i verksamheten behöver stöd och hjälp för att kunna leva ett självständigt liv. I arbetet som behandlingsassistent stärker du den enskilde genom en strukturerad och meningsfull vardag där återhämtning och rehabilitering ingår. Du kommer utifrån evidensbaserade metoder arbeta för att motivera till förändring hos individen. Varje person är unik och behoven ser olika ut. Grunden för allt behandlingsarbete utgår från vikten av god allians med den enskilde.

Vi söker dig med adekvat 3 årighögskoleutbildning eller 2 årig YH-utbildning samt mångårig erfarenhet från socialt arbete och KBT. Meriterande är om du har utbildning i ART, MI, TBA och andra KBT program.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och egenskaper.

Arbetet passar dig som vill arbeta i team med dina arbetskamrater men även självständigt. Din erfarenhet och kompetens använder du på ett målmedvetet sätt. Du har en stark drivkraft och engagemang för denna målgrupp och är en trygg och mogen person.

Arbetstider: dag, kväll, natt

B-körkort är ett krav.

Utdrag ur polisregister kommer att begäras före anställning.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Tillsvidare anställning 55 - 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Referensnummer: 010

Frågor och ansökan mailas till : ewa@alternatus.blue
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Ring Ewa, 0705-896500

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

LIVET ÄR BITTERLJUVT.

Vi lever i en värld som dagligen pendlar mellan ljus och mörker, som kan vara hänsynslös men också häpnandsväckande vacker. Precis som våra egna historier.
Människors handlingar är ett resultaat av omständigheter de inte nödvändigtvis styr över.
Vårt jobb är att slåss för att alla skall få den förståenlse och det stöd de behöver för att komma vidare. Vår tro på individen är villkorslös och tillsammans hittar vi en plats i vår bitterljuva värld.

Alternatus startades för att erbjuda vård och behandling med kvalité och långsiktighet, istället för ekonomiska nyckeltal som ger kortsiktiga lösningar vilket påverkar medarbetare och klienter negativt. Kortsiktighet bryr sig inte om framtiden. Alternatus är ett ungt företag. Vi har HVB verksamheter, Familjehem, LSS boende och socialpsykiatriboende.