Är du student och vill arbeta extra

Lernia · Administration · 30 nov

Om jobbet

Om företaget

Vi på Lernia arbetar med att matcha människors kompetens mot näringslivets behov. Vi finns på mer än 100 orter i landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer.

Vi söker just nu efter studenter i Umeå som är sugna på att arbeta extra en eller ett par gånger i veckan. Är du rätt person? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Beroende på uppdrag kommer dina arbetsuppgifter att variera stort. Vi söker efter konsulter både till industrin och till administrativa uppdrag samt allt däremellan.

Inom industrin kan dina arbetsuppgifter vara orderplockning, truckkörning, avsyning m.m. Som administratör är du ett stöd till kunden genom enklare arbetsuppgifter såsom fakturahantering, bokningar, orderhantering m.m.

Formell kompetens

Som lägst fullständigt gymnasiebetyg
Truckkort är mycket meriterande
Goda datakunskaper

Din bakgrund

Vi tror att du är en person med hög social kompetens som gillar att vistas i en miljö med omväxlande arbetsuppgifter. Du är drivande, energisk och trivs då du får utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du agerar med nyfikenhet och prestigelöshet samt har lätt för att kommunicera med din omgivning.

Oavsett uppdrag kommer du under perioder arbeta under högt tempo, vi ställer därför krav på stor noggrannhet, egna initiativ samt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Självklart är du en glad och positiv person som kommer att representera Lernia på arbetsplatsen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid i Umeå med omnejd. För att vara aktuell för anställning för denna tjänst krävs att du studerar på minst 50 %, driver eget företag, är pensionär eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer hållas löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag för att vi ska kunna matcha din profil mot de uppdrag vi har.

För mer information, kontaka Anette Humby via mail på anette.humby@lernia.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du ansöker till denna tjänst via Lernia.se
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.