Är du hotellets bästa ansikte utåt? serveringspersonal till hotell björken

Om jobbet

Tycker du om service och är nyfiken på hur ett hotell sköts? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker för Hotell Björkens räkning en servitris/servitör för arbete vid sidan av studierna. Du kommer att ingå i ett team med extrapersonal och ditt arbete är viktigt för driften av hotellet, och Hotell Björkens anseende. Vidare kommer du att få träffa mycket olika människor och arbeta i team med öppna och sociala människor.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hotell Björkens räkning en servitör/servitris som ska arbeta extra vid behov. Du kommer att ingå i ett team med andra som arbetar extra och hotellet ligger väldigt nära campus, så det är väldigt enkelt för dig att ta sig dit.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hotell Björkens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som servitris/servitör kommer du att arbeta med bemöta hotellets gäster i restaurangen. Du kommer att vara en del av en grupp som arbetar extra på hotellet och ingå i restaurangteamet. Vidare är du hotellets ansikte utåt exempelvis när du står i kassan i restaurangen eller när du träffar hotellets gäster i korridoren. Innan du arbetar självständigt kommer du att introduceras i arbetsuppgifterna av en kollega.

Du kommer tillexempel att:
 • Hälsa gäster välkomna
 • Bemöta gäster i kassan, ta emot både beställningar och betalningar
 • Se till att restaurangen ser välkomnande ut och är rent
 • Arbeta med konferenser och förbereda inför konferensgästers ankomst
Tjänsten passar dig som drivs av att få andra att känna sig välkomna och sedda, du vill ge service i toppklass!

Vi söker dig som
 • Är studerande vid universitet eller högskola och har minst två år kvar på dina studier
 • Har mycket god känsla för service och är intresserad av människor, vilket gör att du ger hotellets gäster ett välkomnande bemötande
 • Talar svenska flytande och god förmåga att kommunicera på engelska eftersom du ska kunna ge hotellets gäster ett professioneltl bemötande
Det är meriterande om
 • Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Du har någon tidigare erfarenhet/utbildning inom service, våningsstäd eller restaurang
Som person är du serviceinriktad och utför dina arbetsuppgifter med god kvalité, där du gärna gör det lilla extra. Det faller dig naturligt att hälsa på gäster och du har ett öga för detaljer när det kommer till att upprätthålla en fin restaurangmiljö. Du trivs med ett serviceinriktat arbete, och är lyhörd för kunden och gästernas behov. Flexibilitet i ditt schema är viktigt eftersom passens tider kan variera. Du är även en noggrann och strukturerad person som kan hantera ett varierat tempo. Vidare tycker du om att träffa nya människor, du ger dem gärna ett leende och är representativ i mötet med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extrajobb från 8h/vecka (du får arbeta så mycket du vill) och kvällar fram till 20:00 och helgjobb kan förekomma
 • Placering: Umeå, nära campus
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Servering
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Hotell Björken är ett hotell som drivs av Sodexo. Hotellet är beläget i anslutning till Norrlands Universitetssjukhus och Umeå Universitet. Det är ett tre stjärnigt hotell som även erbjuder konferensutrymmen för större sällskap. Med närheten till campus är det för dig som är student är det smidigt att ta sig direkt från skolan eller hemifrån till Hotell Björken!