Är du en serviceinriktad multitalang? Vi har extrajobbet åt dig!

Om jobbet

Har du många talanger och föredrar variation i din vardag? Är du student och vill dryga ut kassan under studietiden? Att stå i receptionen, informera, bemöta lunchgäster och hålla ordning och reda - Agera multitalang helt enkelt! Det här jobbet passar dig som trivs i servicebranschen. Känner du dig träffad? Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en serviceinriktad och flexibel multitalang för arbete vid sidan av studierna. Du kommer att ingå i en resurspool med andra studenter som också jobbar extra under studietiden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter

För denna tjänst kommer dina primära arbetsuppgifter bestå av att bemöta restaurangens lunchgäster och se till att restaurangen ser välkomnande och ren ut, samt av golvvård och kontorsstäd. Du kommer även att få möjligheten att sitta i receptionen och ta emot och registrera besökare samt svara i telefon. Som resurs kommer du att ingå i en pool av andra studenter som jobbar extra under studietiden.

Du kommer till exempel att:
 • Bemanna receptionen och bemöta gäster
 • Informera besökare om säkerhetsrutiner och ta emot samtal för vidarekoppling
 • Bemöta lunchgäster i restaurangen
 • Plocka disk
 • Kontorsstäd med boning och polering av golv med maskin
Tjänsten passar dig som gillar variation i ditt arbete, har en hög arbetsmoral och ett öga för ordning och reda.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student vid universitet eller högskola med minst 1,5 år kvar av dina studier. Flexibilitet i ditt schema är viktigt då arbetet kan innebära att rycka ut med kort varsel. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska eftersom du kommer att bemöta både engelsk- och svensktalande besökare.

Det är meriterande om
 • Du har erfarenhet av att bona och polera golv
 • Du har erfarenhet av arbete i restaurang eller reception
Som person är du noggrann och självgående, vilket innebär en hög kvalitet på ditt arbete som gör dig stolt att gå från jobbet. Det faller dig naturligt att hälsa på gäster och du har ett öga för detaljer när det kommer till att upprätthålla en fin restaurangmiljö. Du trivs med ett serviceinriktat arbete och är lyhörd för kunden och gästernas behov. Du är även en noggrann och strukturerad person som kan hantera ett varierat tempo. Vidare är du social och van att möta nya människor. Du har ett glatt humör och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter då du är positiv till att lära dig nya saker. Det krävs också att du är villig att lära dig mer om lokalvård och har ett öga för ordning och reda.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extrajobb från 8h/vecka (du får jobba så mycket du vill). Dagtid mellan 07-16
 • Placering: Umeå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Servering
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund är ett stort serviceföretag som levererar servicelösningar för att underlätta och förbättra kvalitén i vardagen. Här i Umeå finns företaget representerade med exempelvis städverksamhet, restaurangpersonal och receptionisttjänster. De anpassar sina tjänster utifrån kundens behov och hjälper även till med samordningen av dessa.