Anläggningschef till Ansia Resort i Lycksele

Om jobbet

Om företaget

Svenska Campingpärlor befinner sig i ett expansivt skede och förstärker därför organisationen med en självständig och driven anläggningschef för koncernens senaste förvärv, Ansia Resort och Camping i Lycksele. Ansia Resort omsätter cirka 25Mkr och innefattar camping, stugby, hotell, restaurang och konferensverksamhet. Anläggningen är öppen året runt.

Vill du arbeta i en omväxlande och spännande bransch med många kontaktytor? Vill du dessutom vara med på resan att bli Sveriges ledande campingkedja? Vi söker dig som vill ta ett totalansvar för Ansia Resort i Lycksele, där personal, resursallokering och gästupplevelse ligger i fokus.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som anläggningschef har du som huvuduppgift att leda den dagliga verksamheten samt driva utvecklingsarbetet för att uppnå mätbara resultat. Utvecklingsarbetet utförs i nära samarbete med övriga funktioner inom koncernen. Din roll innebär att du kan verka på både strategisk och operativ nivå. Du bör med andra ord inte vara rädd för att vara operativ i olika delar av anläggningens drift vid behov. Du har personalansvar för en varierande mängd anställda beroende på säsong.

Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete i ett expansivt företag. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling inom koncernen.

Din profil

För denna tjänst är det en stor fördel om du har erfarenhet av att leda personal, gärna inom turistnäringen. Har du även en marknads- och försäljningsbakgrund är det meriterande. Du bör ha erfarenhet från att leda och utveckla verksamheter med affärs- och resultatfokus.

Som person är det viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya verksamheter. Du är modig, inspirerande och pålitlig. Du använder din kreativitet samt är drivande och engagerad eftersom det hos oss ställs höga krav på nytänkande, i kombination med strategisk förmåga. Vi tror även att du är flexibel och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Tjänsten är placerad i Lycksele och innebär arbete på kvällar, helger samt under högsäsong på sommaren.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 28 maj 2017, via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Andreas Christiansen, 0733-51 27 46

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 maj

Om företaget

Svenska Campingpärlor består av Ansia Resort, Orsa Camping, Mora Parken, Mora Camping, Siljansbadets Camping, Rättviks Camping, Gränna Camping, Sunne Camping, Sommarland och Duse Udde Camping. Svenska Campingpärlor ägs av Grönklittsgruppen AB som även äger Orsa Grönklitt, Tänndalen, Orsa Rovdjurspark och Tomteland. Grönklittsgruppen är Sveriges snabbast växande besöksnäringsföretag. Mer information hittar du via www.gronklittsgruppen.se, www.campingparlor.se och www.ansia.se.