Anestesisjuksköterska till operationscentrum i Umeå v15,17,20-35

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som är anestesisjuksköterska till Norrlands universitetssjukhus i Umeå. Behov finns v.7-24.Arbetstid är 07.00 - 16.30 helgfria vardagar, övrig tid kan förekomma men du har som alltid hos oss möjlighet att påverka ditt eget schema.

Vi hjälper till med resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Anestesisjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Meriterande med erfarenhet av SYSteam Cross.

Varmt välkommen med din ansökan även om du inte kan arbeta hela perioden. Tveka inte att kontakta mig på 0709-348840 så berättar jag mer om tjänsten!
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Victor Nilsson, 0709-348840

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 maj

Om företaget